fbpx

 

 

 

Volg je dromen!

Ik ben Lana.

Spiritueel mentor, spreker,
schrijver, podcaster, cat-mon,
karaoke-lover en Netflix-expert!

 

Welkom in mijn wereld
van transformatie en spiritualiteit,
waar alles mogelijk is.

MIJN DNA

Ik ben expert spiritueel ondernemer, auteur van mijn eigen verhaal – letterlijk en figuurlijk, podiumbeest met een impact, transformatie superster, true believer in de kracht van een tribe, knaller in “reset and try again“, het andere deel van mijn twinflame Ben, wereldverbeteraar met een killer playlist en ijsjes enthousiast met een no sharing regel.

Al die dingen, dat ben ik.
Mijn DNA maakt me uniek en dat is mijn kracht. 

Ik wil jou helpen om ook jouw unieke DNA te vinden en het om te zetten in jouw kracht. Zodat jij vandaag nog kan beginnen aan jouw droomleven. Wat denk je? Zullen we van start gaan?

Lanainmaisveld copy
Video site

Misschien ken je me van :

bossy
4
6
1
3
5
2

FREEBIES OM JE OP WEG TE HELPEN:

01

Mijn DNA - staand x (1)

Gratis meditatie:

Je kan deze meditatie uitproberen om meer connectie te krijgen met jezelf. 

02

Mijn DNA - liggend (5)

Gratis webinar journaling

In deze webinar geef ik tal van tips om zelf te starten met journalen. 

More Demos

Did we mention drag & drop Builder, video background, transparent header, animating background colors, progress bars, animation effects? Click on the buttons below to see more pages designed with the Builder.

[themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/home/features/” style=”white outline”]Features[/themify_button] [themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/home/company-landing/” style=”white outline”]Company[/themify_button] [themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/home/shop-landing/” style=”white outline”]Shop[/themify_button] [themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/home/software/” style=”white outline”]Software[/themify_button] [themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/home/web-app-page/” style=”white outline”]Web App[/themify_button] [themify_button link=”https://themify.me/demo/themes/corporate/project/builder-project/” style=”white outline”]Portfolio[/themify_button]

cover boek vierkant

Nu in de winkel

RESET

Wat als je de kans krijgt om je leven te herstarten?

Op een eerlijke, grappige en ontwapenende manier neem ik je mee op mijn spirituele pad, de zoektocht naar mijn tribe, de discussies tussen mijn klein duiveltje en mijn innerlijke godin en de helende wereld van de meditatie. Mijn boodschap? Wacht niet op een zware ziekte, een ongeluk of gewoon de sleur van het leven. Hou genoeg van jezelf om vandaag te gaan voor honderd procent geluk!

Heksen Dragen Sneakers logo_h

Wat begon met een podcast over spiritueel leven in een moderne wereld, is uitgegroeid tot een gigantisch platform met artikels, een community, een membership  en een academie. Heksen Dragen Sneakers helpt je op weg op je spirituele pad en brengt je in contact met gelijkgezinden.

Sinds de start van de podcast in 2019 is Heksen Dragen Sneakers maar liefst +100.000 keer gedownload. Met meer dan 70 afleveringen staan we na 2 jaar nog steeds bovenaan de charts. Met deze onderdompeling in de spirituele wereld heb je uren luistergenot! En zoals onze fans zeggen “het voelt als thuiskomen”. Dus welkom in onze tribe waar er plaats is voor iedereen! 

Start hier:
Heksen Dragen Sneakers
populairste afleveringen

EP 48

Hormonale balans

EP 01

Voorstelling

EP 44

Astrologie

EP 02

Tribe

EP 03

Self love

EP 53

Een gesprek over energie

Lana’s favorieten uit de academie

Op de Heksen Dragen Sneakers academie kan je verschillende spirituele cursussen volgen.

Cursus voor de mini-heks

Met Tiffany Verhoeyen

Yoga Nidra

Met Lyza Michiels

In Tune With My Moon

Met Charlotte De Baere
Video site (1)