fbpx

Over Lana

Lana is een down-to-earth, spiritueel spreker en schrijver.

Onder de noemer Lana Land leert ze je mediteren, begeleidt ze meditaties en geef ze one-on-one coaching.

Toen ze 29 was, kreeg Lana de diagnose van darmkanker. Gek genoeg zou deze levensbedreigende ziekte haar leven redden. Haar ziekte dwong haar namelijk om stil te staan bij wie ze was, en bij wie ze wilde zijn. Meditatie was een grote hulp in haar genezingsproces.

In haar boek Reset vertelt ze op een eerlijke, grappige en ontwapende manier haar verhaal en neemt ze je mee op haar spirituele pad: de zoektocht naar haar tribe, discussies tussen een klein duiveltje en een innerlijke godin en de helende wereld van meditatie. Haar boodschap? Wacht niet op een zware ziekte, een ongeluk of gewoon de sleur van het leven. Hou genoeg van jezelf om vandaag te gaan voor honderd procent geluk. Haar boek Reset kan je hier bestellen.

Lana beter leren kennen? Check haar Instagram: @lanabauwens

 

Heksen Dragen Sneakers

Heksen Dragen Sneakers is het geesteskind van Lana Bauwens en Maxime Vossen. In de podcast hebben ze het over spiritueel leven in een moderne wereld.

Je kan naar de podcast luisteren op verschillende plaatsen zoals SoundCloudSpotify en Apple Podcasts. De podcast is ook beschikbaar in verschillende podcast apps.

DreamCATchers

Een jaar na de kanker werd haar droom werkelijkheid wanneer ze in 2016 samen met haar vriendin Evelyne het kattenadoptiecafé DreamCATchers uit de grond stampte. DreamCATchers vangt katten op die al lange tijd in het Dierenasiel Gent of Kat Zoekt Thuis zitten. In het kattenadoptiecafé werken we aan de socialisatie van de dieren waardoor ze sneller een nieuwe thuis kunnen vinden. Naast socialisatie en adoptie kan je bij DreamCATchers ook terecht met al je kattenvragen. Breng een bezoekje aan het café en steun het belangrijke werk dat Lana, Evelyne en de tal van vrijwilligers doen.
Meer info op de website van DreamCATchers: www.wearedreamcatchers.be