fbpx

 

 

Je leven veranderen?

Dat begint met
op te dagen voor jezelf.

OPGELET! Ik ben tot september met moederschapsverlof. Tot die tijd kunnen er dus geen kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Wil je graag dat ik contact met je opneem van zodra ik terug sessies inplan? Laat dan je naam en email adres achter en ik contacteer jou.
Liefs, Lana

Waar begin ik?

De eerste stap is jouw GRATIS verkennend gesprek met mij te boeken. Klik op de knop hieronder om een gesprek van 45 minuten met mij in te plannen. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen, praten we over wat je graag wil veranderen in je leven en hoe we dit samen kunnen bereiken. We bespreken een tijdslijn en de kost op basis van jouw doelen. Of we uiteindelijk gaan samenwerken, hangt af of er een klik is. Maar hoe dan ook krijg je duidelijkheid in wat de volgende stappen zijn om jouw levensdoel te bereiken. Klink als een goed plan toch?

Wat als ik niet spiritueel ben?

Je hoeft helemaal niet spiritueel te zijn om bij mij coaching te volgen. Ik werk met tools zoals meditatie, journaling, mindset en zelfliefde. Deze tools zijn toegankelijk voor iedereen. Hoe diep we connectie maken met spiritualiteit, ligt volledig in jouw handen.

Hoe werkt het?

Een keer per week hebben we een sessie van 45-60 minuten. Dit kan in mijn studio of via Zoom (online). We werken samen gedurende minimum 6 weken en normaal gezien niet langer dan 12 weken, afhankelijk van het soort werk we samen doen. Wil je liever een enkele sessie volgen? Neem dan hier een kijkje.

Ik heb zelf ook groepssessie, memberships en een-op-een coaching gevolgd en ik ben er vast van overtuigd dat een-op-een coaching de snelste en meest effectieve manier is om verandering te brengen in je leven. Je kan je niet wegsteken tussen de andere deelnemers, er is geen ruimte voor uitstelgedrag en je raakt niet overweldigd door alle overbodige informatie. Ik ben er om jouw elke week te begeleiden en aan te moedigen, zodat jij je beste leven kan leiden. Je gaat naar huis met concrete stappen om aan te werken, waardoor je op 6 weken tijden een heuse transformatie doormaakt. Doordat je mijn volle aandacht hebt, kan ik jou steunen in je groei waardoor jij nog grotere stappen kan zetten.

Verandering en groeien is niet gemakkelijk, zeker als je het alleen moet doen. Maar je moet dit dus niet op je eentje doen. Met mijn hulp en ondersteuning kan je stappen zetten naar je droomleven. Ik geloof in één-op-één coaching omdat we kunnen werken naar jouw SPECIFIEKE noden en wensen in een aantal weken tijd.

Coaching programma van 6 weken: €500 (Opstart + 6 sessies + extra begeleiding via email) 
Extra sessies: €75 per sessie

Wat mag ik verwachten?

Door de coaching, ga je je beter voelen. Uiteindelijk is dat wat we allemaal willen: ons beter voelen. Je mentale en emotionele gezondheid gaan verbeteren. Je gaat meer zelfvertrouwen hebben om je dromen achterna te gaan. Je krijgt meer duidelijkheid in wie je bent en hoe je dicht bij jezelf kan blijven. Je krijgt de tools om te kunnen omgaan met moeilijke situaties. Je leert omgaan met triggers en terug te keren naar je balans. Kortom: je staat stabieler in het leven met meer rust en vertrouwen in jezelf. Dat is de enige manier waarop je jouw droomleven gaat creëren. Mijn klanten omschrijven het als een gevoel van meer vrijheid om voor zichzelf te kiezen en meer zelfvertrouwen om in hun eigen kracht te gaan staan.

Website5_72dpi

Wat heb je te verliezen?

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken,
kies een tijdsslot, en daag gewoon op voor jezelf. De rest doe ik wel! 

Hoe ben ik zeker dat ik resultaat ga boeken?

Het positieve effect van de coaching zal grotendeels afhangen van jou, maar ik vermoed dat je nog nooit coaching hebt geprobeerd. Je bent hier niet alleen in. We gaan op zoek naar wat voor jou werkt en werken samen naar een positieve transformatie. Het is een groot verschil wanneer je samenwerkt met een coach die voor jou vecht wanneer jij het even allemaal niet meer ziet zitten! Als je echt verandering wil en je bent bereid om ervoor te gaan, dan ga je de resultaten krijgen die je wil. Je toekomstige zelf gaat je bedanken voor de kans die je jezelf nu hebt gegeven. 

Wat als ik moeite heb om geld uit te geven aan mezelf?

Veel van mijn klanten hebben hier moeite mee. Dit is een duidelijk signaal dat je op sommige vlakken jezelf aan het verwaarlozen bent. Ik begrijp volledig dat het belangrijk is om te budgetteren, maar vaak willen we geen geld uitgeven aan ons eigen geluk. omdat we diep vanbinnen geloven dat we het niet waard zijn. Ik was vroeger ook zo, dus ik begrijp hoe moeilijk het is. Maar besef dat dit net hetgene is waarmee ik jou kan helpen. Want je bent het wel degelijk waard om gelukkig te zijn!

Het is het waard om in jezelf te investeren. Mensen geven constant geld uit aan boeken, lessen, workshops om zichzelf te ondersteunen of te helpen in hun carrière zonder er al te veel bij stil te staan. De groei en transformatie die je doormaakt tijdens de coaching zal niet alleen een positief effect hebben op jou, maar ook op je omgeving. Je zal beter kunnen opdagen voor je kinderen, je partner en ook op je werk!

Ik twijfel nog…

Het verwondert me niet dat je twijfelt. Aan jezelf werken is nu eenmaal veel werk. Twijfelen is makkelijker dan effectief een beslissing nemen en aan de slag gaan. Je hoofd is zo geprogrammeerd dat het geen extra werk wil en het er alles aan gaat doen om niet te moeten veranderen. Wanneer je iets nieuws en uitdagends wil gaan doen, dan gaat je hoofd alle mogelijke risico’s en doemscenario’s bedenken zodat je het toch maar niet zou doen. Maar daarom ben ik er! Om je te helpen om sneller voor jezelf te kiezen en je leven niet door angsten te laten bepalen. Ik ga je leren om over die angsten heen te stappen en meer positiviteit in je leven te brengen. 

Dus laten we gewoon even bellen. Of je nu wel of niet beslist om met mij te werken, maakt helemaal niet uit. Ik kan je al wat vooruit helpen. Geen verplichting, gewoon hier om te helpen. 

Reviews