fbpx

Er is er eentje jarig

24th juli 2019

33. Ik vind het zo'n mooi getal. En ik ben zo blij dat ik 33 word. Want ik loop al een jaar te verkondigen dat ik 33 ben, omdat ik me soms mistel... Dus vanaf nu gaat alles terug kloppen.

Een vriendin stuurde me recent nog door dat volgens de numerology 33 ook het meester getal is. Ook wel gekend als het meest spirituele nummer of het teacher nummer. Hoe perfect is dat nu!

Voor mij is mijn verjaardag dan ook het ideale moment om mijn afgelopen jaar eens te evalueren. Vorig jaar ging ik met bovenstaande foto van start met een 30 dagen challenge waarin ik elke dag iets over mezelf te delen. Een uitdaging die ik mezelf had opgelegd. Ik kan het bijna niet geloven, maar die simpele uitdaging heeft een wereld van verschil gemaakt. Ik vond de moed om mijn leven een andere richting te geven. Dus daag ik jou ook uit om 30 dagen een foto te posten van jezelf en iets over jezelf te delen.

We zijn nu een jaar later en ondertussen heb ik een podcast met Maxime, een blog, geef ik meditaties en workshops en is mijn leven zoveel mooier. What a difference a year makes. Dus op naar volgend jaar en het belooft om nog straffer te worden...

Want op mijn 33 ga ik een boek uitbrengen. Het heeft eventjes stil gelegen, omdat ik de tijd wou nemen om alle andere projecten uit de startblokken te laten schieten. Nu dit allemaal zo goed als vertrokken is, is mijn boek afwerken de volgende stap.

33 is ook het jaar waarin ik van start ga met privé sessies. Iets waar ik voorheen niet echt ruimte voor had. Dus vanaf augustus kan je kiezen tussen de cheerleader traject of het spirituele traject. Ik ga dit enkel in heel beperkte mate doen, dus de plaatsen zijn beperkt!

Daarnaast staan er terug tal val leuke projecten in de steigers met fijne samenwerkingen en leuke locaties. Dus stay tuned, want mijn 33 gaat een jaar vol vuur worden!