fbpx

“Oe ist?” Podcast
Met Kenny Vermeulen

19th januari 2019

In november kwam Kenny Vermeulen bij me langs voor zijn podcast "Oe ist?". Het concept is simpel: hij stelt een vraag - Oe ist? - en daarover volgt een gesprek van een half uur.

De podcast leverde al een paar boeiende gesprekken waarin ik telkens iets nieuws leerde. Ik was onmiddellijk enthousiast over het concept, want een simpele vraag als "hoe gaat het?" wordt vaak uit gewoonte gesteld zonder dat we echt luisteren of uitgebreid vertellen. Het is fantastische om te horen wat voor interessante onderwerpen er naar voor komen door zo'n simpele vraag.

In mijn aflevering hebben Kenny en ik het over mijn kanker, het boek en natuurlijk ook katten. Benieuwd naar het gesprek? Hier kan je luisteren.

Naar aanleiding van de podcast heb ik ook een meditatie opgenomen. Omdat we de vraag vaak aan vreemden stellen, maar soms te weinig aan onszelf. Want hoe gaat het eigenlijk echt met ons? Nemen we de tijd om eens te checken hoe we ons voelen? Wat er vandaag allemaal met ons gebeurt? Daarom deze meditatie. Geniet ervan!