fbpx

Je leven veranderen?

Dat begint met
op te dagen voor jezelf.

Mindset sessie

In een mindset sessie ben ik er vooral om naar jou te luisteren en je te begeleiden in hoe je jouw mindset kan veranderen om te kunnen omgaan met de situatie. Soms heb je gewoon even een luisterend oor nodig van iemand die niet betrokken is of moet je gewoon even je verhaal kwijt kunnen. Ik geef je de nodige tools om je energie te veranderen en met een positief gevoel te vertrekken.

Intuïtie sessie

Wil je graag meer connectie met je intuïtie? Heb je het gevoel dat je een extra duwtje in de rug kan gebruiken op je spirituele pad? Heb je een vraag over hoe je connectie maakt met je inner self of heb je een vraag rond spirit guides, signs of andere spirituele connectie? Dan is deze sessie voor jou.

Enkele sessie

Heb je nood aan een enkele sessie? Of wil je na je coachingstraject bij mij graag nog een opvolgsessie? Dat kan. 

Voor wie geen coachingstraject bij mij gevolgd heeft, kan je maar eenmalig een sessie boeken. Wil je na de sessie nog meer begeleiding, dan kan je instappen op het coachingstraject. Maar dit hoeft uiteraard niet. 

Wie al een coahingstraject heeft gevolgd bij mij, kan één of meerdere sessies boeken als opvolging. 

Een sessie duurt 45-60 minuten en kan doorgaan in mijn studio (Gent) of via Zoom (online). Een enkele sessie kost €75 en kan je boeken door een email te sturen naar enter@lanaland.be of klik op onderstaande knop.

Sessies vinden plaats in de namiddag of eventueel na 18u