fbpx

Privé sessie

In een privé sessie gaan we kijken hoe we aan de hand van meditatie en ondersteunende mindset-technieken jouw leven kunnen verbeteren. Het doel van de sessies is dat je bewuster, intenser, stabieler en gelukkiger in het leven kan staan.

Wat mag je concreet verwachten in een privé sessie?

We gaan van start met een intake sessie waarbij we elkaar beter leren kennen en kijken wat je graag wil aanpakken in jouw leven. Daarnaast bespreken we je gezinssituatie, werkomgeving, routines en gewoontes. Tenslotte bekijken we waar er blockades zijn en hoe die in jouw weg kunnen staan. Een intake sessie is vooral een verkennend gesprek en zal nog geen concrete output leveren.

Een opvolg sessie heeft geen vast stramien. De sessie wordt volledig bepaald op basis van jouw wensen en noden. Er zal steeds ruimte worden voorzien voor meditatie, een gesprek en concrete stappen om jouw leven aan te pakken. Afhankelijk van jouw specifieke vraag kan een sessie al voldoende zijn, maar soms kan het ook goed zijn van meerdere sessies te plannen. Zeker wanneer er naar iets toegewerkt wordt, zoals bijvoorbeeld een presentatie, levensdoel of droom.

Trajecten

Uiteraard is iedereen steeds welkom met allerlei vragen en moeilijke momenten, maar ik heb twee trajecten uitgewerkt waarbij ik specifieke kan helpen en ondersteunen.

Cheerleader traject:

Dit traject is voor iedereen die de weg een beetje kwijt is. Heb je het gevoel dat je de pedalen een beetje kwijt bent? Weet je niet goed wat je volgende stap is? Ga je door een moeilijke periode en kan je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Dan kan ik jouw persoonlijke cheerleader worden. De onderwerpen in dit traject kunnen uiteenlopend zijn. Zoals moeilijkheden rond liefde, business, persoonlijke groei, sporten of prestaties. Of concrete vragen zoals: waar wil ik gaan wonen? Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan jouw wegwijzer zijn.

Spiritueel traject:

Dit traject is voor wie graag wat dieper wil gaan kijken. Voel je aan dat spiritualiteit een ondersteuning kan zijn in je leven, maar weet je niet goed waar te beginnen? Heb je al een spirituele basis, maar wil je die graag uitbreiden en meer toepassen in het dagelijkse leven? Dan is dit traject voor jou. We bekijken spiritualiteit in een groter geheel, ongeacht van je geloofsovertuigingen.

Prijzen privé sessie


€65 voor 1u

De sessies vinden plaats in de Lana Land Studio in Gent. Indien gewenst kunnen sessies ook via video-chat gebeuren.

Je kan een afspraak maken via enter@lanaland.be. Sessies zijn mogelijk op woensdag (overdag en avond), donderdag (overdag en avond) of tijdens het weekend.

Disclaimer: Ik ben geen psycholoog of erkend therapeut. Wanneer je psychologische problemen ervaart, zal ik je steeds doorverwijzen naar een therapeut. Mijn begeleiding is louter ondersteunend.